Renfe duplica l'oferta de trens per a arribar al circuit Ricardo Tormo

El dispositiu especial ha ofertat 81.200 places, 12.400 més de l'habitual, al llarg del cap de setmana.

Tren de rodalia
Tren de rodalia

Amb motiu del Gran Premi de Motociclisme de la Comunitat Valenciana, Renfe ha programat un dispositiu especial de transport amb parada a l'estació del circuit de Xest.

Per a aquest diumenge es duplica l'oferta en quinze trens de rodalia que eixiran des de l'estació de València Nord, amb més de 23.600 places. En total, el dispositiu especial ha oferit 81.200 places, 12.400 més de l'habitual. En concret, són 204 trens els que s'han oferit al llarg del cap de setmana, des del dijous 14 fins a aquest diumenge 17 de novembre.

El 18% de les persones que assisteixen al circuit Ricardo Tormo utilitzen els trens de rodalia com a mitjà de transport, segons les últimes dades. Aquest és l'únic circuit estatal que disposa de connexió directa amb un ferrocarril i el segon d'Europa a incorporar el tren com a mitjà de transport.

Vora 2.000 efectius, cinc helicòpters i dos drons

Un ampli dispositiu integrat per vora 2.000 efectius de la Guàrdia Civil, cinc helicòpters i dos drons de transmissió d'imatge en temps real s'encarregaran de vetlar per la seguretat en el Gran Premi Motul. El delegat del govern espanyol a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Fulgencio, va presentar divendres l'operatiu i ha explicat que, a més de la Guàrdia Civil, hi participen unitats de Seguretat Ciutadana, el Seprona, GRS, GAR, Subsol o Gedex, entre d'altres. S'hi sumen també efectius de Protecció Civil, de l'Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències, Ajuntament de Xest i Bombers Forestals de la Generalitat.

També et pot interessar

stats