Renfe canvia els horaris de huit trajectes d’AVE que afecten la Comunitat Valenciana

Els canvis s’apliquen a partir del pròxim dilluns 15 de gener per les obres de renovació de la línia d'alta velocitat Madrid-Sevilla

Un grup de persones fa cua davant el mostrador de venda de billets de Renfe, en una imatge d'arxiu
Un grup de persones fa cua davant el mostrador de venda de billets de Renfe, en una imatge d'arxiu / Jorge Gil / Europa Press

Renfe ha informat aquest dijous que, a partir del dilluns 15 de gener, es modifiquen els horaris d'eixida i d’arribada d'alguns trens AVE, Intercity i Avant, per compatibilitzar el servei amb la renovació integral de la línia d'alta velocitat Madrid-Sevilla que continua desenvolupant Adif.

En concret, a la Comunitat Valenciana la mesura afecta dos AVE Madrid-Castelló que ixen d'Atocha i altres dos del trajecte Madrid-Múrcia, que ixen de Chamartín i també passen per ací, amb parada a Elx i Oriola. Un total de 8 trens al dia en tots dos sentits, que experimentaran canvis en el seu horari d'eixida i increments del temps de viatge d'entre 5 i 12 minuts.

També es veuen afectats altres trajectes en la resta de l’Estat, com els Avant que connecten Madrid amb Castella-la Manxa; i també els AVE Madrid-Sevilla, Madrid-Màlaga i Madrid-Granada; i l'Intercity Algesires-Madrid i els trens Avant d'Andalusia. També ser veuran afectats per les obres els trens AVE transversals que connecten Catalunya amb Andalusia, que veuran modificats els seus horaris, amb variacions en la seua hora d'eixida en alguns casos.

Renfe està informant a tots els viatgers afectats que van comprar el bitllet abans del 20 de desembre. Per a consultar els nous horaris i adquirir els bitllets corresponents amb antelació, s'han d'utilitzar els canals habituals de Renfe.

També et pot interessar

stats