Renfe cancel·la els serveis d’AVE i mitjana distància entre València i Madrid, i de València a Saragossa

Els serveis d'Alacant-Santander i Castelló-Gijón també s’han vist afectats pel temporal de neu.

El temporal de neu ha afectat gran part del territori valencià
El temporal de neu ha afectat gran part del territori valencià / Biel Aliño (Efe)

Renfe ha anunciat que suprimeix el servei d’Alta Velocitat (AVE) entre Madrid i València a partir de les 21 hores per les fortes nevades a causa del temporal. Per tant, no circularan els trens següents: Puerta de Atocha-València, amb arribada a les 23:03 hores; Puerta de Atocha-Alacant, amb arribada a les 23:50 hores; València-Puerta de Atocha, amb eixida a les 21:15 hores, i Alacant-Puerta de Atocha, amb eixida a les 20:10 hores.

Aquesta cancel·lació s’uneix a la dels serveis de mitjana distància entre Madrid i València, i València a Saragossa, que han quedat interromputs des de les 17 hores a causa del temporal de pluja i neu que afecta gran part de la Península.

A Madrid, un dels punts més afectats pel temporal, l'operadora ha establit un pla alternatiu de transport amb l'objectiu d'evitar el pas dels trens pels canviadors d'Atocha i Chamartín. Aquest pla afecta els serveis d'Alacant-Santander i Castelló-Gijón, rutes en les quals els viatgers seran transbordats mitjançant tren de rodalia entre les estacions de Puerta de Atocha i Chamartín.

Pel que fa als serveis d'alta velocitat, només es preveuen retards d'entre 20 i 60 minuts per restriccions de velocitat a 160 quilòmetres per hora, en les línies Madrid-Barcelona, Madrid-València, Madrid-Alacant, Madrid-Sevilla i Madrid-Toledo.

També et pot interessar

stats