Els Reis d'Orient recorren les comarques del nord

Enguany les cavalcades de Reis han estat marcades per les restriccions per la Covid-19.

Els Reis d'Orient recorren les comarques del nord

Ni la pandèmia pel coronavirus pot superar les il·lusions de grans i menuts aquest 5 de gener. Ses Majestats els Reis Mags d’Orient ja han recorregut les comarques del nord, carregats de regals.

Municipis com Nules (Plana Baixa) s'han estimat més mantindre la cavalcada tradicional, enguany sense caramels i amb marques en terra per evitar aglomeracions. De fet, un centenar de persones han controlat el recorregut per vigilar que es complisquen les normes entre els assistents.

Més al nord, a Morella (Ports), els Reis han fet l’ofrena a l’església arxiprestal, però aquesta vegada sense besos al Jesuset; mentre que a Vila-real (Plana Baixa) han recorregut la ciutat en cotxe i sembla que han xafat l’accelerador.

A la Vall d’Uixó (Plana Baixa) han aparcat els camells per a anar en barca. També per mar, un poc marejats, han arribat a Castelló de la Plana (Plana Alta), on els han rebut ballant, i després han recorregut els carrers en descapotable.

En municipis més menuts com Sant Jordi, Navaixes i Castellfort, els Reis d'Orient han visitat els xiquets i les xiquetes casa per casa.

També et pot interessar