Els reis assisteixen a la missa funeral per les víctimes de la Covid-19

Se celebrarà a la catedral de l’Almudena de Madrid i tindrà la presència d’autoritats de l’estat i de representants d’altres confessions religioses.

Minut de silenci en memòria dels morts durant la pandèmia
Minut de silenci en memòria dels morts durant la pandèmia / Casa del Rei

Els reis, acompanyats per les seues filles, assistiran aquest dilluns a la missa funeral que se celebrarà a la catedral de l’Almudena (Madrid) per totes les morts que ha causat la pandèmia de coronavirus, que superen les 28.000 segons les dades de l’últim balanç del ministeri de Sanitat.

L’eucaristia serà oficiada pel cardenal arquebisbe de Madrid, Carlos Osoro, i concelebrada per tots els bisbes de la comissió permanent de la Conferència Episcopal Espanyola (CEE), que es reunirà a la capital de l’Estat per primera vegada de forma presencial després del confinament.

Està previst que al funeral assitisquen també alguns familiars de les víctimes a més de diverses autoritats de l’Estat i representants d’altres confessions religioses.

Els reis Felip i Letícia van iniciar la setmana passada un viatge per les diferents autonomies per a conéixer les conseqüències de la Covid-19, que els va dur a visitar Benidorm i València divendres.

També et pot interessar

stats