El rei Felip VI comunica un patrimoni personal de 2,57 milions d'euros

Aquesta xifra inclou els depòsits bancaris, els fons d'inversió, els objectes d'art, antiguitats i joies de caràcter personal

El rei Felip VI, en una imatge d'arxiu del passat Nadal
El rei Felip VI, en una imatge d'arxiu del passat Nadal / À Punt NTC

El patrimoni del rei Felip VI és de 2,57 milions d'euros, segons ha donat a conéixer la Casa del Rei aquest dilluns com a mesura d'exemplaritat i transparència.

D'aquest patrimoni, acumulat des de 1998, un total de 2,26 milions són depòsits bancaris i fons d'inversió, mentre que 305.450 euros són objectes d'art, antiguitats i joies de caràcter personal.

El patrimoni de Felip VI procedeix de les retribucions rebudes en els últims 25 anys, primer com a príncep d'Astúries i des de 2014 com a rei.

El govern espanyol anuncia un reial decret

Poc després de fer-se públic aquest patrimoni, el govern espanyol ha comunicat que aprovarà aquest dimarts un reial decret pel qual es reforma l'estructura i el funcionament de la Casa del Rei, segons ha informat La Moncloa.

Aquest reial decret reforçarà la transparència, la rendició de comptes, l'eficiència i l'exemplaritat de la institució, en línia amb els principis "que han presidit el regnat de Felip VI", han indicat.

També et pot interessar

stats