El Rei del Cachopo dormirà en presó després de no poder prestar declaraciò

César Román serà traslladat a Madrid quan el jutjat ho decidisca

L'advocat del detingut, Javier Notivoli, ha explicat que les recerques es troben sota secret sumarial i que solament coneixia el relat que li havia manifestat el seu client. EFE
L'advocat del detingut, Javier Notivoli, ha explicat que les recerques es troben sota secret sumarial i que solament coneixia el relat que li havia manifestat el seu client. EFE / Javier Belver

El Rei del Cachopo, àlies amb què es coneix a l'empresari hostaler César Román, passarà la nit al Centre Penitenciari de Zuera (Saragossa), després de no haver pogut prestar declaració al jutjat de guàrdia per constar un acte on s'ordena la cerca i detenció. Així ho ha explicat el seu advocat Javier Notivoli, que també ha informat que el seu client s'ha declarat innocent del crim de la seua exparella, en el que ha sigut el seu primer testimoni després de ser detingut divendres a Saragossa. 

Notivoli ha explicat que les recerques es troben sota secret sumarial i que solament coneixia el relat que li havia manifestat el seu client. Segons ha assenyalat, "ell coneix els fets que se li imputen, un delicte d'assassinat, i m'assegura que és totalment i absolutament innocent dels càrrecs que se li imputen".

Respecte a la situació del detingut ha comentat que aquesta mateixa vesprada serà traslladat al jutjat de guàrdia de la capital aragonesa, al voltant de les 17.00 hores, per a declarar, i que serà el magistrat qui decidisca sobre el seu possible enviament a Madrid, on estan centralitzades les recerques.

César Román va ser detingut ahir en el restaurant que treballava des de feia dos mesos en la capital aragonesa sota una falsa identitat i amb l'aspecte físic canviat. A la comissaria, se li han arreplegat mostres d'ADN, posteriorment li anaven a prendre fotografies i les empremtes digitals.

També et pot interessar

stats