El regidor de València Carlos Galiana reapareix després del playback: “Potser no va ser la millor idea”

El regidor d’Innovació reitera les disculpes, que ha demanat en un comunicat.

El regidor d'Innovació de València Carlos Galiana aquest divendres en declaracions als mitjans

El regidor de l’Ajuntament de València Carlos Galiana ha reaparegut aquest divendres a la nit després de la polèmica pel ‘playback’ durant la cerimònia de la capitalitat europea de la innovació.

Ha sigut en la presentació dels projectes de Falles de la Secció Especial. En declaracions a À Punt Notícies ha reconegut que fer doblar la seua veu a l’anglès en una gravació “potser no va ser la millor idea” però que les condicions que posava Europa eren molt clares sobre l’obligació de fer la intervenció en anglés. Així mateix ha reiterat que aquestes condicions obligaven al fet que la intervenció la fera o bé l'alcalde o bé ell mateix. En aquell moment l'alcalde Joan Ribó estava en el ple i no podia intervenir.

"Demane disculpes si algú s'ha ofés"

"Demane disculpes si algú s'ha ofés però el que es va intentar és dur la millor candidatura", ha dit Galiana, qui aquest mateix divendres ha emés un comunicat disculpant-se.

Galiana va utilitzà un doblador a l'anglés durant la intervenció en la gala sobre la Capital Europea de la Innovació, es va celebrar aquest dijous. En el vídeo, penjat a les xarxes socials de la Comissió Europea, la veu en anglés que se sent mentre intervenia Galiana sembla que no es correspon amb la del regidor, que portava els llavis tapats amb la mascareta.

El responsable d’Innovació de la ciutat intervenia a través de videoconferència. També hi assistien els alcaldes de les altres ciutats aspirants a la distinció, que finalment ha guanyat Lovaina.

També et pot interessar

stats