El regidor de Sanitat de Benejússer, del PSPV, deixa les seues competències després de vacunar-se

Els socialistes valencians consideren que es tracta d’una decisió personal perquè Salut Pública ja ha dit que la vacunació és correcta.

Una imatge de l'Ajuntament de Benejússer.
Una imatge de l'Ajuntament de Benejússer. / Ajuntament de Benejússer

José Antonio García Gómez, del PSPV, ha notificat aquest dijous que deixa de manera “temporal” les seues competències municipals en Sanitat per la recent investigació que Fiscalia ha iniciat sobre la vacunació de càrrecs públics a la província, entre els quals es troba. García va deixar ja el passat 24 de gener el seu càrrec com a comissionat de l’Hospital de Torrevella.

L’exedil ha comunicat la decisió a l’alcalde del municipi del Baix Segura, el socialista Antonio Miguel López Arenas, que no deixarà l’acta de regidor, però que abandona les seues competències en Sanitat.

El partit ha assegurat que es tracta d’una “decisió personal” de García Gómez i recorda que, malgrat que el regidor figura en la denúncia presentada per dos ciutadans, Salut Pública ja va acreditar que la vacunació es va produir de manera “correcta” en tractar-se d’un càrrec sanitari del Departament de Salut de Torrevella.

En qualsevol cas, el grup municipal de Ciutadans a Benejússer, que té un edil en el consistori, ha atribuït en un comunicat aquest cessament de competències a la “pressió exercida” pels ‘taronja’ després de fer-se pública la seua vacunació.

També et pot interessar

stats