Els regants demanen la dimissió de la directiva de la Confederació Hidrogràfica del Segura

Consideren que els efectes de les pluges torrencials s'han agreujat per la nul·la inversió de l'organisme i demanen una comissió d'investigació a les Corts.

VÍDEO | Els regants demanen la dimissió de la directiva de la Confederació Hidrogràfica del Segura

Una setmana després de les inundacions, la comunitat de regants del Baix Segura ha demanat la dimissió de la directiva de la Confederació Hidrogràfica del Segura, ja que responsabilitzen l'organisme d'una falta d'inversions i manteniment que hauria agreujat les conseqüències de la DANA.

Les 16 comunitats de regants de la comarca consideren que darrere de les greus inundacions podria haver-hi una responsabilitat política, i han reclamat una comissió d'investigació a les Corts per a determinar si s'ha pogut incórrer en algun delicte. 

Així mateix, han reclamat a la Diputació Permanent del Congrés que investigue l'actuació de la Confederació Hidrogràfica del Segura entre els dies 11 i 16 de setembre. Els regants del Baix Segura han assegurat que volen recuperar la representació que tenien abans en la Confederació i l'han acusada de treballar només a favor dels regants murcians.

També et pot interessar

stats