Reforçament dels serveis de transport públic i de seguretat als cementeris valencians per Tots Sants

El servei públic de transport augmentarà el seu servei a tota la Comunitat Valenciana.

Gent visitant els cementeris amb motiu del dia de Tots Sants
Gent visitant els cementeris amb motiu del dia de Tots Sants

Els cementeris valencians reforçaran el seus dispositius de seguretat amb motiu de la festivitat de Tots Sants, el dia en què tradicionalmenti reben més visitants. Així mateix, arreu de la Comunitat Valenciana es reforçaran els serveis municipals de transport per a facilitar els desplaçaments als cementeris.

Així, a València s'han ampliat les línies i serveis especials d'EMT amb freqüències d'entre 7 i 15 minuts, a Castelló s'ha habilitat un carril bus especial per anar al cementeri, i a Alacant els autobusos han augmentat la freqüència amb un servei cada 15 minuts i un carril exclusiu.

En aquest sentit, el regidor de Seguretat, Trànsit i Transport d'Alacant, José Ramón González, afirma que l'1de novembre hi haurà més de 200 agents de la Policia Local en dos torns per a vigilar i controlar el trànsit, i un reforç policial.

D'altra banda, a les floristeries les vendes augmenten al voltant del 70% amb motiu d'aquesta festivitat, i durant tota setmana es triplica el treball i augmenta el preu de les flors.

També et pot interessar

stats