Recuperen el cadàver d'un home que va caure a una bassa de reg de Godelleta

El cos ha sigut recuperat pel Grup Especial d'Activitats Subaquàtiques de la Guàrdia Civil i tot apunta a un accident

Vehicle de la Guàrdia Civil
Vehicle de la Guàrdia Civil / Europa Press

La Guàrdia Civil ha recuperat aquest dilluns el cos sense vida d'un home desaparegut aquest diumenge als voltants d'una bassa de reg de Godelleta (Foia de Bunyol), on, pel que sembla, estava fent tasques de poda.

El cadàver ha sigut recuperat per membres del Grup Especial d'Activitats Subaquàtiques de la Guàrdia Civil, segons fonts d'aquest cos, que han indicat que s'ha iniciat una investigació, encara que tot apunta que ha sigut un accident.

Des del Consorci Provincial de Bombers de València han informat a Efe que van ser alertats al voltant de les 20:44 hores d'aquest diumenge per a fer una recerca de la persona desapareguda.

Fins al lloc es va mobilitzar un sergent de bombers de Paterna i dotacions de bombers de Xiva, que van fer una cerca perimetral per una zona de matolls i mala herba i van realitzar una primera cerca dins de l'aigua de la bassa, sense troballes.

Els bussejadors de la Guàrdia Civil s'han encarregat de la recerca a la bassa aquest dilluns, on finalment han trobat el cadàver.

També et pot interessar

stats