Rectors i Consell constitueixen una xarxa de càtedres per a transformar el model econòmic després de la Covid-19

El conseller d’Hisenda ha destacat el paper de les universitats valencianes en el desenvolupament de l’economia.

El conseller d’Hisenda ha destacat el paper de les universitats valencianes en el desenvolupament de l’economia
El conseller d’Hisenda ha destacat el paper de les universitats valencianes en el desenvolupament de l’economia / Europa Press.

El conseller d’Hisenda i Model Econòmic, Vicent Soler, s’ha reunit aquest dimecres per videoconferència amb els rectors i rectores de les universitats públiques valencianes amb la finalitat de constituir de la Xarxa de Càtedres de Transformació del Model Econòmic. Aquesta col·laboració pretén donar resposta, entre altres qüestions, a les necessitats de noves fórmules econòmiques després de la crisi provocada per la Covid-19.

Soler ha destacat l’important paper de les universitats valencianes en la transformació del model econòmic, “ja que contribueixen amb les seues aportacions a estar millor preparats per a superar els grans reptes de l’economia valenciana”.

Per part seua, Eva Alcón, rectora de l’UJI de Castelló, universitat coordinadora de la Xarxa de Càtedres, ha valorat l’aposta del Consell per “desenvolupar noves formes de creixement econòmic basades en el coneixement i la innovació que es troba als nostres campus, un model de creixement més sostenible des del punt de vista econòmic, social i mediambiental”.

La Xarxa de Càtedres constitueix una plataforma acadèmica per a la transferència d’investigacions destinades a col·laborar amb l’administració en el disseny de polítiques públiques, així com contribuir a la disseminació d’aquests avanços entre el teixit productiu.

També et pot interessar

stats