Recomanen precaució a l'hora de comprar entrades per a Cap d'Any

Demanen que els consumidors s'asseguren que no són víctimes de frau i que els locals tenen autorització administrativa.

Recomanen precaució a l\'hora de comprar entrades per a Cap d\'Any
Recomanen precaució a l'hora de comprar entrades per a Cap d'Any

L'Associació Valenciana de Consumidors i Usuaris (Avacu) i la Federació d'Oci, Turisme, Joc, Activitats Recreatives i Indústries Afins de la Comunitat Valenciana (Fotur) recomanen tindre precaució a l'hora d'adquirir les entrades per a la nit de Cap d'Any per a no ser víctima de frau.

Tant Avacu com Fotur suggereixen tindre cura a l'hora d'adquirir entrades a través de la publicitat que podem trobar al carrer, ja que asseguren que "sempre és millor acudir a canals oficials". Segons aquestes, les entrades han de contindre la següent informació: número d'orde; identificació i domicili de l'empresa organitzadora; espectacle programat; lloc, data i hora de l'esdeveniment; classe de localitat i número, si la sessió és numerada; data d'expedició de l'entrada, preu i, si escau, condicions del dret d'admissió.

A més, destaquen que és important assegurar-se que el local on té lloc l'esdeveniment té autorització administrativa, que compta amb una assegurança de responsabilitat civil i que compleix amb les mesures de seguretat contra incendis i amb un pla d'emergències. Així mateix, no s'ha de superar l'aforament màxim permés i s'ha de telefonar a la Policia Local quan existisquen sospites que aquest aforament s'ha superat.

També et pot interessar

stats