La recerca del veí desaparegut Xàtiva se centra a l'Olleria, Novetlè i el riu Cànyoles

Hi participen voluntaris, bombers, policia i s'utilitzaran drons per a localitzar Francisco Sanfélix Cabanes, en parador desconegut des de la Nit de Nadal.

Dispositiu de recerca
Dispositiu de recerca

Els treballs de recerca de Francisco Sanfélix Cabanes, el veí de Xàtiva desaparegut la vespra de Nadal, es reprenen aquest divendres i s’amplien pels voltants de Novetlè, localitat en què se situen els últims moviments. Així ho ha confirmat a À Punt el tinent alcalde de Xàtiva, Ignacio Reig.

L’anàlisi de les càmeres de seguretat demostra que Francisco Sanfélix, Paco per als seus coneguts, sí que va entrar i eixir del supermercat on havia anat a comprar, però es creu que segurament es va desorientar després. L’home, de 75 anys, té la malaltia d’Alzheimer. De fet, es té constància del seu pas per Novetlè passades les 11 de la nit del 24, el dia de la desaparició. Així ho recullen també les imatges de les càmeres que la policia ha arreplegat i estudiat, segons ha apuntat el tinent d’alcalde de Xàtiva.

Concretament els treballs de recerca se centraran aquest divendres a l’Olleria, Novetlè i el riu Cànyoles. Hi participen voluntaris, agents de les policies Nacional i Local, Guàrdia Civil i bombers amb unitats canines, i s'utilitzaran drons per a localitzar-lo. Un dispositiu de més de 400 persones entre voluntaris i forces de seguretat han représ la cerca de Francisco amb les primeres llums del dia per la comarca de la Costera.

Explica el tinent d'alcalde de Xàtiva que tenen l'esperança de trobar a Paco en bon estat de salut perquè estava fort i eixia habitualment a caminar. Es pensa que s'ha desorientat per la malaltia que pateix i la preocupació es troba sobretot perquè és la tercera nit que està desaparegut.

Hi ha un segon home desaparegut a Gata, a la Marina Alta, de qui no se sap res des del 10 de desembre. Es diu Miquel Gilabert i aquell dia va eixir de casa per a fer una ruta per la muntanya.

També et pot interessar

stats