La recerca de Marta Calvo se centra en l'abocador de Dosaigües

Aquest dilluns està citat per a declarar davant del jutge l'esquarterador confés, Jorge Ignacio Palma.

VÍDEO | La recerca de Marta Calvo se centra en l\'abocador de Dosaigües

Els treballs de recerca per a localitzar les restes de Marta Calvo, la jove de 25 anys que va desaparéixer a Manuel el 7 de novembre, se centren ara en l'abocador de Dosaigües, a la Foia de Bunyol. La Guàrdia Civil reprén aquest dilluns l'operatiu de recerca, en què participaran gossos ensinistrats, mentre continuen investigant-se les circumstàncies de la desaparició de la jove.

El principal sospitós de la mort, Jorge Ignacio Palma, ha confessat haver-la esquarterada i haver repartit les restes en diversos contenidors, però nega haver-la matada. Està en presó provisional sense fiança a Picassent des de divendres, dos dies després d'haver-se entregat a la Guàrdia Civil de Carcaixent. La jutgessa de guàrdia va decretar-ne l'ingrés immediat al centre penitenciari i l'acusa d'homicidi. Aconsellat pel seu advocat, es va acollir al dret a no declarar en la compareixença davant d’aquesta magistrada. 

Aquest dilluns està citat per a declarar davant del titular del jutjat número 6 d’Alzira, que s’ha fet càrrec de la instrucció del cas i podria ordenar la reconstrucció dels fets. Jorge Ignacio Palma assegura que la jove Marta Calvo va morir per accident després d'una nit de sexe i drogues. 

També s'ha conegut que el presumpte autor estava en llibertat provisional quan la xica va desaparéixer. Havia sigut condemnat per l'Audiència Provincial de Navarra a tres anys i anys i tres mesos de presó per narcotràfic, però va recórrer contra la sentència davant del Tribunal Suprem i va aconseguir eixir de la presó.

També et pot interessar

stats