Rebutgen el recurs d'Advocats Cristians contra la retirada de la creu del Ribalta de Castelló

El TSJ assenyala que el pressupost impugnat no habilita en realitat una partida específica per a la retirada i demolició de la creu.

Creu dels caiguts del parc Ribalta de Castelló
Creu dels caiguts del parc Ribalta de Castelló / Arxiu

El Tribunal Superior de Justícia (TSJCV) ha inadmés un recurs de l'associació d'Advocats Cristians contra el pressupost de Castelló de 2019, en relació amb una partida que segons la demandant era per a la retirada de la Creu del Ribalta.

Segons la sentència feta pública pel TSJCV, el recurs no s'ha admés perquè l'entitat no va presentar el document que s'exigeix per a entaular accions legals conformement a les normes o estatuts que li són aplicable. A més, també s'ha inadmés perquè el pressupost impugnat no habilita en realitat una partida específica per a la retirada i demolició de la creu, sinó una partida genèrica per a actuacions en matèria de memòria històrica.

Així, es declara la inadmissibilitat del recurs plantejat per Advocats Cristians i s'imposen les costes a la part demandant. La sentència no és ferma i contra esta és posible presentar un recurs de cassació davant del Suprem.

També et pot interessar

stats