Reben l’alta tres dels quatre ferits de l'autobús bolcat a Alacant

El pronòstic de l’única persona que queda ingressada és favorable

Operatiu de rescat a l'autobús accidentat a la Granja de Rocamora (Baix Segura)
Operatiu de rescat a l'autobús accidentat a la Granja de Rocamora (Baix Segura) / Consorci Bombers d'Alacant

Tres dels quatre ferits de l'autobús de la línia Barcelona-Múrcia-Algesires hospitalitzats per l'accident ocorregut la nit del passat dissabte a l'autovia A-7 al seu pas per la Granja de Rocamora (Baix Segura) han rebut l'alta. L'altre segueix en un centre sanitari amb un pronòstic favorable.

Fonts de la Conselleria de Sanitat de la Generalitat han informat que l'ingressat es troba a l'Hospital Comarcal del Baix Segura, a Oriola, i que evoluciona positivament.

Un altre dels ferits que estaven ingressats al mateix centre també ha rebut l'alta, mentre que totes les persones ingressades a l'Hospital d'Elx, inclosa una dona embarassada que al principi va presentar traumatisme cranioencefàlic, també l’han rebuda.

El sinistre de l'autobús de passatgers ocupat per 36 persones va ocórrer dissabte passat cap a les 22:10 hores al quilòmetre 543 de l'autovia A-7, entre l'eixida d'Oriola i Redovà en sentit Múrcia. Els primers indicis van apuntar que l'eixida de la via i la bolcada es degueren a una distracció del conductor, que ha donat negatiu en les proves d'alcohol i drogues.

L'empresa de transport Alsa va desplaçar un autobús a la zona per a recollir als passatgers il·lesos i continuar el viatge. En el dispositiu van participar nombrosos efectius de tots els cossos d'emergències.

També et pot interessar

stats