Reallotgen en hotels sis famílies afectades per l’explosió de la casa de Torrevella

L'esclat no ha causat danys personals, però sí considerables danys materials.

Vista dels enderrocs aquest dijous després de gran explosió de gas butà registrada la passada matinada a l'interior d'un habitatge de Torrevieja
Vista dels enderrocs aquest dijous després de gran explosió de gas butà registrada la passada matinada a l'interior d'un habitatge de Torrevieja / Manuel Lorenzo (Efe).

L'Ajuntament de Torrevella ha reallotjat sis famílies en hotels a causa de l'explosió provocada dins d'un domicili del nucli urbà de la ciutat, que no ha fet danys personals, però sí considerables danys materials.

Segons el consistori, els danys detectats han obligat a desocupar catorze habitatges de la primera planta i quatre més d'altures superiors, a causa de l'impacte de la gran ona expansiva.

A l'habitatge on ha sigut l'explosió, els bombers han trobat nou bombones de butà, tres de càmping gas, diversos pots de pintura i llandes de gasolina. Tot això fa suposar que l'explosió ha sigut provocada.

La Guàrdia Civil busca l'amo del pis, que en el passat havia amenaçat el veïnat de volar l'edifici, situat a l'encreuament de l'avinguda de Diego Ramírez i el carrer d'Apolo.

També et pot interessar

stats