Raquel Llopis (associació Adomar): “Ara les dones fan xarxes, però també ixen a pescar, són biòlogues, patrones d’altura…”

La presidenta de l’associació ha explicat que treballen per a trencar els prejudicis que les dones de la mar sols serveixen per a confeccionar xarxes

Raquel Llopis, presidenta d'Adomar, l'associació de dones de la mar / À Punt Mèdia

Raquel Llopis és la presidenta d'Adomar, que és l'associació de dones de la mar. Des de la mateixa dàrsena ha parlat amb l'equip de Xino Xano per tal d'explicar-li el perquè de l'associació i la importància que té per a les dones.

"Vam anar a un congrés nacional de dones de la mar que es va celebrar a València. Allí hi havia associacions de tot Espanya i allí mateix vam decidir que les dones de la Comunitat Valenciana anaven a fer una associació".

Hu s’ha interessat per l’associació i ha recalcat que ajuda a trencar els prejudicis sobre les dones i que sols serveixen per a confeccionar xarxes. Raquel li ha contestat que: “ara les dones fan xarxes, però també ixen a pescar, són biòlogues, són patrones d’altura... Les dones fem de tot i estem ens tots els llocs”.

També et pot interessar

stats