El Rambo de Requena ingressa a la presó de Terol pels 8 delictes comesos a Aragó

Els jutjats de Requena i Llíria tenen causes obertes contra Pedro Lozano per suposats delictes contra el patrimoni.

Dispositu de la Guàrdia Civil que va detindre el Rambo de Requena, el passat 8 de juny al municipi d'Andorra
Dispositu de la Guàrdia Civil que va detindre el Rambo de Requena, el passat 8 de juny al municipi d'Andorra / À Punt NTC

El conegut com a Rambo de Requena, el jove de 28 anys amb un extens historial delictiu a qui van detindre el 8 de juny a la localitat d’Andorra, a Terol, després de ferir un guàrdia civil, ha ingressat a la presó de Terol, segons han confirmat Institucions Penitenciàries. El jutjat d’Alcanyís ha decretat l’ingrés a la presó de Pedro Lozano com a presumpte autor de diversos delictes comesos en diferents localitats de la província de Terol.

El Rambo de Requena ha estat ingressat a l'Hospital Miguel Servet de Saragossa des que va ser capturat, ja que va resultar ferit en una cama en el dispositiu de la Guàrdia Civil per a la seua captura. El van detindre després que ferira un agent de la Benemèrita en l'abdomen, fruit d'un tiroteig al municipi de Muniesa.

Quan va passar de l’UCI a planta, Pedro Lozano va declarar davant de la Guàrdia Civil, en presència del seu advocat, i davant de la titular del jutjat número 2 d'Alcanyís en funcions de guàrdia a través de videoconferència.

Robatoris, homicidis i conducció temerària

El jutjat va decretar presó provisional per a Lozano com a possible autor de dos delictes de robatori amb força en dos habitatges del Castellar (Terol); un delicte de robatori de vehicle de motor, també a Castellar; un doble delicte d'homicidi a agents de l'autoritat en grau de temptativa, comés a Muniesa; un delicte de robatori de vehicle de motor, també a la mateixa localitat; i tres delictes més comesos a la localitat d'Andorra per conducció temerària, coaccions i tinença il·lícita d'armes.

A les diligències obertes pels jutjats de Terol pels delictes presumptament comesos pel detingut, se sumen les causes que té obertes a la Comunitat Valenciana, en concret als jutjats de Requena i al de Llíria, per delictes contra el patrimoni.

També et pot interessar

stats