Rajoy debuta en el cine: participa amb un cameo en la nova pel·lícula de Paco Arango

El film Mi otro Jon està protagonitzat per Carmen Maura, Aitana Sánchez-Gijón, Fernando Albizu i Olivia Molina

Rajoy debuta en el cine amb cameo en un film de Paco Arango
Rajoy debuta en el cine amb cameo en un film de Paco Arango / Pipo Fernandez (Efe)

L'expresident del govern espanyol Mariano Rajoy farà el seu debut en la gran pantalla amb un cameo en la pel·lícula Mi otro Jon, el nou projecte benèfic de Paco Arango, que comptarà amb el protagonisme d'actors com Carmen Maura, Aitana Sánchez-Gijón, Fernando Albizu o Olivia Molina.

La pel·lícula narra la història de Merche (Carmen Maura), una anciana que, després de l'anunci del seu estat terminal, decideix viure els últims dies de la seua vida amb una intensitat que el seu cos no li permet. Per a això, haurà de transferir la seua ànima al cos de Jon (Fernando Albizu), un camioner basc que viatjarà a la Palma per a veure la mar per última vegada.

Com els anteriors projectes d’Arango, Mi otro Jon destinarà tots els seus beneficis a ajudar a xiquets amb càncer a través de la Fundació Aladina i, en aquesta ocasió, a donar suport als damnificats pel volcà de La Palma.

La pel·lícula, el rodatge de la qual va finalitzar el 3 de setembre fins a la incorporació de l'expresident Rajoy, comptarà també amb altres cameos com els de Macarena Gómez, Marisol Ayuso, María José Alfonso, María Luisa Merlo, Enrique Villén o Ana Obregón, qui ha interromput el dol per la mort del seu fill per a la causa. 

Rajoy debuta en el cine amb cameo en un film de Paco Arango
Rajoy debuta en el cine amb cameo en un film de Paco Arango / Pipo Fernandez (Efe)

També et pot interessar

stats