Rafa Nadal, reconegut amb el Premi Broseta de Convivència

Destaquen la solidaritat amb els més vulnerables i que s'ha erigit com un referent en integritat i superació.

Rafa Nadal, en una imatge d'arxiu
Rafa Nadal, en una imatge d'arxiu / Europa Press

La Fundació Professor Manuel Broseta ha reconegut el tenista mallorquí Rafa Nadal amb el XXVIII Premi Broseta de Convivència, que atorga cada any. Des de l'entitat han volgut destacar la "solidaritat amb els més vulnerables" i que ha fet de l'esport i l'educació "una autèntica escola de convivència". Consideren que s'ha consolidat com un referent en "integritat" i "superació".

El premi s'entregarà en un acte solemne que tindrà lloc, previsiblement, el pròxim dia 14 de gener, vespra de l'assassinat del professor Manuel Broseta a mans de la banda terrorista ETA.

El jurat, presidit per Javier Solana i amb Mariano Vivancos com a secretari, ha estat format enguany pel conseller de Política Territorial, Arcadi España; el president de la Diputació de València, Antoni Gaspar; la diputada en el Congrés Edurne Uriarte i la rectora de la Universitat de València, Mavi Mestre.

També ho han format la degana del Col·legi d'Advocats de València, Auxiliadora Borja; el president de la Confederació Empresarial Valenciana (CEV), Salvador Navarro; el notari Ubaldo Nieto; la periodista Isabel Durán i la presidenta del Col·lectiu de Víctimes del Terrorisme del País Basc, Consuelo Ordóñez.

També et pot interessar

stats