Rafa Nadal obri un centre social de menors a València

L'Ajuntament ha cedit un local perquè la fundació del tenista cree un centre per a menors en situació de vulnerabilitat.

Rafa Nadal obri un centre social de menors a València
Rafa Nadal obri un centre social de menors a València
04 de novembre 2019 - 18:39

La Fundació Rafa Nadal obrirà un centre al barri de Natzaret (València) per a xiquets, xiquetes i adolescents en situació de vulnerabilitat. L'entitat preveu atendre en una primera fase 40 menors de la zona, un dels barris de la ciutat amb major taxa de persones en risc d'exclusió social, oferint-los un programa complementari a la formació escolar.

L'Ajuntament de València ha cedit un local perquè la fundació del tenista cree un centre on s'implementarà un programa integral que inclou tant un vessant educatiu i de reforç escolar com un altre esportiu, on l'esport i el joc esdevenen instruments d'inclusió social i de foment d'actituds i valors.

Després de tres mesos de treball de condicionament del local, es preveu que l'activitat del centre comence a mitjan novembre. El de València serà el segon centre de la Fundació Rafa Nadal, després del que es va posar en marxa el 2014 a Palma.

També et pot interessar

stats