Quique Dacosta fitxa pel renovat Mandarin Oriental Ritz de Madrid

El xef establit a Dénia dirigirà les propostes gastronòmiques del mític hotel, tancat des de febrer de 2018 per a ser restaurat.

Quique Dacosta fitxa pel renovat Mandarin Oriental Ritz de Madrid
Quique Dacosta fitxa pel renovat Mandarin Oriental Ritz de Madrid

El xef extremeny establit a Dénia, Quique Dacosta, fitxa pel remodelat Ritz de Madrid. Serà el responsable de les propostes gastronòmiques dels cinc restaurants i bars de l'hotel, que reobrirà les portes a l'estiu després de les obres de renovació.

El Ritz va tancar al febrer de 2018 per a ser restaurat i obrirà amb el nom de Mandarin Oriental Ritz. Segons els promotors, el grup Mandarin Oriental, es milloraran les instal·lacions i els serveis però es mantindran les característiques arquitectòniques de l'hotel. 

Mandarin Oriental International va tancar l'hotel per a sotmetre'l a una renovació de 99 milions d'euros que va anunciar el 2016 després d'adquirir-lo, per 148 milions de dòlars, juntament amb el grup saudita Olayan.

El 8 de setembre de 2018, durant les obres de remodelació del Ritz, una solsida deguda a una sobrecàrrega en la sisena planta de l'edifici va provocar el col·lapse del forjat i l'assolament dels pisos inferiors fins al pati interior, fet que va ocasionar la mort d’un treballador i ferides a onze.

També et pot interessar

stats