Quinzena concentració de familiars de persones amb TEA en defensa dels seus drets

Exigeixen que es cree una taula de treball tal com aprovaren les Corts l'octubre del 2019.

Les famílies de la Plataforma Defensa TEA manifestant-se
Les famílies de la Plataforma Defensa TEA manifestant-se

Famílies de persones amb TEA (trastorn de l’espectre autista) de la Comunitat Valenciana s’han concentrat davant del Palau de la Generalitat per quinzena vegada per a denunciar la falta de comunicació amb l’administració pública, que s’havia compromés a tornar la competència per les teràpies per a menors de 6 anys a la Conselleria de Sanitat. A més, han exigit que es cree la taula de treball aprovada per les Corts l’octubre de 2019.

Aquestes concentracions s’organitzen cada últim divendres de mes a les 10:00 hores i s’han materialitzat en un decàleg signat per la Conselleria d’Igualtat i tots els partits polítics que, segons el portaveu de la Plataforma Defensa TEA, Alejandro Amblar, s’ha quedat en “papers mullats”.

Les famílies volen que totes les administracions valencianes desenvolupen una estratègia conjunta i implementen el pla d’acció emmarcat dins de l'estratègia nacional de l'autisme elaborat el 2015, a fi d’aportar solucions als pacients i a les famílies i demanen més recursos, més plantilla i més formació per a atendre les necessitats de les persones amb TEA.

També et pot interessar

stats