Quatre xiquets ferits de diversa consideració en una explosió a Girona

L’esclat s’ha originat per la mescla de productes químics en una masia de Brunyola, on els menors estaven de colònies

Els xiquets ferits de gravetat han sigut traslladats a l'Hospital Vall d'Hebron
Han traslladat els xiquets ferits de gravetat a l'Hospital Vall d'Hebron / Hospital Vall d'Hebron

Quatre menors que estaven de colònies han resultat ferits, un greu i tres menys greus, en una explosió per una mescla de productes químics ocorreguda aquesta vesprada en una masia de Brunyola (Girona), segons dades que faciliten els diversos serveis d'emergències. Per ara no ha transcendit l'edat dels menors.

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya han rebut a les 19:33 hores de hui l'alerta de l'accident, que ha ocorregut en una masia on un grup de xiquets estaven de colònies quan, per causes encara desconegudes, s'han mesclat diferents productes químics. Al lloc també s'han desplaçat també membres dels Mossos d'Esquadra i del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que han activat dos helicòpters medicalitzats i cinc unitats terrestres.

A tres dels menors ferits els han traslladat a l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona, un greu i dos menys greus, i al quart afectat, menys greu, l'han enviat a l'Hospital Josep Trueta de Girona.

Els bombers han desplaçat al lloc de l'accident quatre dotacions i, a més d'atendre els ferits i de donar suport als serveis sanitaris, han revisat el lloc per a assegurar que no hi havia més perill.

També et pot interessar

stats