Quatre policies eviten que un ancià caiga al buit quan penjava d'un balcó d'un segon pis a València

Els agents de la Policia Nacional van arribar a l'home, de 89 anys, a través del balcó contigu i després de trencar el cristall que els separava

Un Policia Nacional a València en una imatge d'arxiu
Un policia nacional a València en una imatge d'arxiu / Europa Press

Quatre agents de Policia Nacional han salvat la vida d'un home de 89 anys que es trobava despenjat des d'un segon pis, a uns quinze metres d'alçària.

L'home estava tombat lateralment sobre una vorera ixent d'uns deu centímetres, mentre la seua cuidadora l'ajudava a subjectar-se a la reixa del balcó.

Els policies van accedir-hi pel pis del costat, amb què comparteix balcó, i van trencar el separador de cristall per a arribar fins a l'ancià i posar-lo fora de perill.

Els fets van ocórrer el diumenge, al voltant de les huit del matí. Davant de la situació, els vianants havien col·locat sota el balcó quatre contenidors en la vorera per a esmorteir la caiguda, davant del temor que l'home es precipitara al buit.

A causa de la urgència de la situació, veient que la vida de l'ancià corria perill, els agents van intentar accedir a l'habitatge per tots els mitjans possibles. Finalment, van entrar pel pis del portal contigu, amb el qual compartia balcó, separat únicament per un cristall, amb l'habitatge on es trobava l'home.

També et pot interessar

stats