Una parella i els dos fills menors morts en l'incendi d'un sucursal bancària abandonada a Barcelona

Les víctimes són un home de 40 anys, una dona de 38 i dos xiquets d'un i tres anys

Bombers i efectius d'emergències a la zona del sinistre
Bombers i efectius d'emergències a la zona del sinistre / TV3

Quatre persones han mort en l'incendi d'una planta baixa a la plaça de Tetuan de Barcelona, una antiga oficina bancària que empraven com a habitatge. Les víctimes són una parella de persones estrangeres i els dos fills menors, d'un i tres anys. Ell, ferroveller pakistanés, de 40 anys, i ella natural de Romania, de 38, segons ha confirmat el cònsol del Pakistan a Catalunya, Imran Ari. Ha explicat que l'home va arribar a Espanya feia una dècada, mentre que la dona feia un poc més de temps, però cap dels dos havia aconseguit permís ni residència de treball.

Ari també ha apuntat com a principal hipòtesi del succés "un problema amb el sistema que utilitzaven per a calfar-se". Quatre persones més que també ocupaven el local han resultat ferides per inhalació de fum i les han ingressades als hospitals de Sant Pau i del Mar.

El foc s'ha iniciat al voltant de les 06:00 hores en el local situat en el número 20 de la plaça, en ple centre de la capital catalana. Huit dotacions de bombers han treballat en l'extinció de les flames i el rescat de les persones intoxicades.

Es tracta del cinqué incendi amb víctimes mortals que ha ocorregut a la ciutat de Barcelona des de principi d'any, l'últim d'ells el mes de setembre.

També et pot interessar

stats