Quatre persones han mort pels bous al carrer en el 2019

És el segon any amb més morts dels últims cinc, quan encara queden molts festejos taurins per celebrar.

Imatge de les festes de bous al carrer a l'Alcora, aquest passat mes d'agost
Imatge de les festes de bous al carrer a l'Alcora, aquest passat mes d'agost

Amb la mort aquest cap de setmana d'un home enganxat per un bou en les festes de l'Alcora, a l'Alcalatén ja són quatre les persones que han perdut la vida als carrers de la Comunitat Valenciana a causa dels festejos dels bous al carrer. 

El 2019 és ja el segon any amb més morts dels últims cinc, quan encara queden moltes festes per celebrar. Des de 2015 que no hi havia tants casos, aleshores 7 persones moriren en aquest tipus de festejos. En 2016, 2017 i 2018 hi va haver dues morts per any.

La primera víctima del 2019 va ser el 30 d'abril a Xilxes, a la Plana Baixa. Un jove retallador de 19 anys, de la Vall d'Uixó, va morir quan el va enganxar el bou durant les festes de Sant Vicent, que li va causar una ferida a l'engonal.

El dijous, 1 d'agost, a la localitat del Pinós (Vinalopó Mitjà), es va produir la segona víctima mortal per enganxada de bou. Un jove de 26 anys de Petrer va morir en patir l'envestida d'una vaqueta que li va provocar d'una cornada de 20 centímetres en el bessó de la cama esquerra.

Dues setmanes després, el dissabte 17 d'agost, un home de 59 anys va morir en la primera correguda del Torico de la Corda de Xiva en rebre una cornada a l'abdomen en el tram final del recorregut de les festes de bous al carrer d'aquest municipi de la Foia de Bunyol.

Finalment, la quarta víctima d’enguany i la tercera només en el mes d'agost ha sigut un veí de la Vall d'Uixó, de 52 anys, al qual el bou el va envestir i li va fer tres cornades, que van ser mortals, en les festes de l'Alcora.

També et pot interessar

stats