Cinc persones ferides en dos accidents a la V-31 a la l'altura de Silla

A les cinc persones ferides les han traslladades a diversos hospitals

Efectius del Consorci Provincial de Bombers de València treballant per excarcerar les persones atrapades a l'accident
Efectius del Consorci Provincial de Bombers de València treballant per excarcerar les persones atrapades a l'accident / Twitter: @BombersValencia

Quatre persones han quedat atrapades als vehicles respectius després de dos accidents diferents a la V-31 a l’altura de Silla, un en direcció a València i un altre en sentit contrari, segons fonts del CICU.

El CICU ha rebut un primera avís cap a les 21:20 hores després que un automòbil se n'ha eixit de la carretera V-31 al terme de Silla i ha provocat un accident en què han quedat implicats diversos cotxes i una moto. Al lloc dels fets s'han mobilitzat dos unitats del SAMU i tres de Suport Vital Bàsic. A més, la Guàrdia Civil ha tallat dos dels tres carrils en direcció a València, segons ha informat emergències al seu compte de Twitter.

Mitja hora més tard, a les 21:50 hores, el CICU ha rebut un segon avís d'un altre accident, també a la V-31, però en sentit contrari a l'anterior, en què dos cotxes han col·lisionat. Una altra unitat del SAMU s'ha traslladat allí.

Actualment el servei dels bombers ja ha acabat. Cinc persones han resultat ferides en els dos accidents i les han traslladades a diversos hospitals.

També et pot interessar

stats