Quatre persones ateses després de l'incendi d'un habitatge a Torrent

El Consorci de Bombers informa de la presència d'un patinet elèctric en l'habitatge afectat i tot indica que podria ser l'origen del foc que ha afectat completament l'habitatge

Imatges de l'incendi

Quatre persones han sigut assistides després d'un incendi declarat aquest divendres en un habitatge de Torrent. El foc ha afectat completament l'habitatge situat a la planta baixa.

Els serveis sanitaris han assistit en el lloc quatre persones, una dona que vivia en el pis incendiat i tres més que estaven en un pis de la primera planta i que han hagut de confinar-se a casa fins que els bombers els han evacuats amb seguretat per l'escala.

Les ambulàncies han traslladat a l'Hospital General Universitari de València dues dones, de 44 i 47 anys, per inhalació de fum, i un adolescent de 17 anys per crisi d'ansietat. Ja han rebut l'alta, però el jove està en observació fins que li passe la crisi d'ansietat. També han atés per crisi d'ansietat una dona de 67 anys, que ha sol·licitat l'alta voluntària.

El foc s'ha iniciat, al voltant de les 08:30 hores, a la planta baixa de l'edifici, de dues altures, situat en carrer de Miguel Servet, segons ha informat el Consorci Provincial de Bombers de València. Al lloc s'han traslladat dues dotacions del parc de bombers de Torrent i el sergent, que han treballat en les labors d'extinció.

El Consorci de Bombers ha informat així mateix de la presència d'un patinet elèctric en l'habitatge afectat i que les causes de l'incendi s'estan investigant, però tot sembla indicar que el vehicle ha sigut l'origen del foc.

També et pot interessar

stats