Quatre morts en envestir un tren un turisme en un pas a nivell de Novelda

Segons el Consorci Provincial de Bombers d’Alacant el tren ha pogut parar un quilòmetre després de l’impacte. Fins el lloc de l'accident s’han mobilitzat un SAMU i un servei de suport vital

Un tren Intercity impacta en un turisme a un pas a nivell a l'altura de Novelda i l'arrossega un kilòmetre
Un tren Intercity impacta en un turisme a un pas a nivell a l'altura de Novelda i l'arrossega un kilòmetre / Consorci Provincial de Bombers d'Alacant
02 de juliol 2021 - 18:43

Un tren Intercity ha arrossegat aquest divendres de vesprada un turisme en un pas a nivell a l’altura de Novelda, a l'estació de tren Novelda-Asp, segons ha informat emergències de la Generalitat en el seu compte de Twitter. Com a conseqüència de l'impacte han mort els quatre viatgers del turisme, segons ha confirmat el SAMU. Han perdut la vida tres dones i un home de 29 a 31 anys. 

Segons ha informat el Consorci Provincial de Bombers d’Alacant, fins al lloc de l’accident s’han mobilitzat un vehicle SAMU i un servei de suport vital basic (SVB). Segons les mateixes fonts, el tren ha pogut parar un quilòmetre després de l’impacte. Pel que fa als viatgers del tren, segons les mateixes fonts, sembla que es troben en bon estat.

Els viatgers de l'Intercity no han patit danys excepte una dona que ha tingut un atac d'ansietat. Al llarg de la vesprada Renfe ha estat traslladant els viatgers del tren en quatre autobusos als llocs de destí. La via ha estat interrompuda tota la vesprada. 

Tot indica que el vehicle s'ha botat la barrera de seguretat

Tot indica que el vehicle s'ha botat la barrera de seguretat ja que el pas a nivell on ha tingut lloc l'accident està senyalitzat amb barreres i senyals lluminosos i acústics.

Renfe, en el seu compte de Twitter ha informat en el moment dels fets als passatgers que el tren “1725 Intercity 463 Barcelona-Lorca es troba detingut a l'estació de Novelda com a conseqüència d'una intercepció de la via”.

Imatge d'arxiu de l'estació Novelda-Asp amb el pas a nivell
Imatge d'arxiu de l'estació Novelda-Asp amb el pas a nivell

També et pot interessar

stats