Quatre menors detinguts a Castelló per agredir amb arma blanca altres dos dissabte

Una de les víctimes, també menor d'edat, continua ingressada a la unitat de crítics de l'Hospital General de la ciutat

Imatge d'arxiu d'un cotxe de la Policia Nacional
Imatge d'arxiu d'un cotxe de la Policia Nacional / CNP

La Policia Nacional ha detingut quatre persones, totes elles menors d'edat, per una agressió amb arma blanca a dos joves, també menors, després d'una baralla en la via pública. Els fets passaren a Castelló de la Plana durant la nit del dissabte i una de les víctimes continua ingressada en la unitat de cures intensives (UCI) de l'Hospital General de Castelló. 

Segons han informat fonts de la comissaria provincial de la Policia Nacional, els quatre detinguts estan acusats per aquesta agressió, que es va saldar amb dos menors ferits per arma blanca. El dos foren hospitalitzats en l'UCI del General, encara que a un d'ells ja l'han traslladat a planta, han precisat des de la Conselleria de Sanitat. 

L'agressió es va produir cap a les 23:20 hores en un carrer cèntric de Castelló. La Policia Nacional va rebre diverses trucades alertant que s'estava produint una baralla i que hi havia persones ferides per arma blanca.

La investigació policial ha permés identificar, localitzar i detindre els quatre presumptes autors de l'atac aquest diumenge i durant el matí d'aquest dilluns han passat a la disposició de la Fiscalia de Menors.

També et pot interessar

stats