Sis ferits després de xocar quatre cotxes al port de l'Olleria

A la lesionada més greu, una dona 52 anys, l'han traslladada en helicòpter fins a La Fe de València

Últims quilòmetres de la cua que està ocasionant el sinistre, que ha tingut lloc en l'autovia A-7, entre Anahuir i Canals captats per les càmeres de la DGT
Últims quilòmetres de la cua que està ocasionant el sinistre, que ha tingut lloc a l'autovia A-7, entre Annauir i Canals, captades per les càmeres de la DGT / DGT
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
20 de desembre 2022 - 08:51 Actualitzat: 20 de desembre 2022 - 14:38

Un accident múltiple a l'AP-7, al port de l'Olleria, al terme de Canals deixa sis persones ferides. Una dona de 52 anys ha sigut traslladada a l'Hospital La Fe de València en un helicòpter medicalitzat, segons han confirmat des del servei d’Emergències del 112.

A més d'aquesta dona, la més greu i que havia quedat atrapada, també han resultat ferits una jove de 19 anys i un altre de 21, així com una dona més de 57 anys i dos homes, de 42 i 55 anys. Tots han sigut atesos per contusions i esquinços cervicals i traslladats en ambulància fins a l'Hospital Lluís Alcanyís de Xàtiva.

El xoc, en el qual s'han vist implicats quatre vehicles, s'ha produït cap a les set i mitja del matí. A conseqüència de l'accident, s'han format llargues cues, de diversos quilòmetres, tenint en compte que durant hores només hi havia obert al trànsit un carril d'aquest tram de l'autovia.

Tres ocupants atrapats

Bombers de tres parcs, Alzira, Xàtiva i Ontinyent, han acudit al port de l'Olleria per a socórrer les víctimes, tres de les quals havien quedat atrapades en els seus vehicles.

Sembla que un primer vehicle s'ha estavellat contra la mitjana de l'autovia i els que anaven darrere han xocat contra aquest, sense poder fer cap maniobra per a evitar-ho.

També et pot interessar

stats