Quatre detinguts per l'assassinat del regidor de Llanes Javier Ardines

El representant asturià d'Esquerra Unida va morir el passat 16 d'agost a conseqüència de l'agressió patida quan eixia de casa.

Ardines, únic regidor d'EU a Llanes, va morir el passat 16 d'agost a conseqüència dels colps rebuts al cap
Ardines, únic regidor d'EU a Llanes, va morir el passat 16 d'agost a conseqüència dels colps rebuts al cap / (Efe)

La Guàrdia Civil ha detingut tres homes i ha reclamat l'extradició d'una quarta persona arrestada a Suïssa en relació a l'assassinat del regidor de Llanes (Astúries), Javier Ardines González, de 52 anys.

Ardines, únic regidor d'EU a Llanes, va morir el passat 16 d'agost a conseqüència dels colps rebuts al cap quan eixia del seu domicili a Belmonte de Prías (Llanes), i el seu cadàver el van trobar a uns 300 metres de casa. 

Els investigadors treballen amb la hipòtesi més probable, l'assassinat amb un mòbil sentimental i que es duguera a terme per sicaris i per encàrrec. Aquesta és la línia d'investigació que segueixen els agents de la Unitat Central Operativa (UCO) de la Guàrdia Civil després de descartar una motivació política o alguna qüestió relacionada amb el tràfic de drogues o altres delictes. Les actuacions s'estan desenvolupant a la província de Biscaia i la Guàrdia Civil ha dut a terme quatre escorcolls domiciliaris en el marc de la investigació.

També et pot interessar

stats