Quatre detinguts en dues operacions contra el tràfic de drogues a Alacant i Sant Vicent del Raspeig

La Policia Nacional ha desarticulat dos punts negres dedicats a la venda de marihuana i cocaïna

droga
En el primer operatiu s'han intervingut 310 plantes de marihuana / Europa Press

La Policia Nacional ha detingut a quatre homes d'edats compreses entre els 35 i 62 anys en dues operacions per a combatre el tràfic de drogues a Alacant i Sant Vicent del Raspeig. D'aquesta manera, els agents han desarticulat dos punts negres dedicats venda de marihuana i cocaïna. Els quatre arrestats han passat a disposició judicial.

En el primer operatiu s'han intervingut 310 plantes de marihuana, una pistola, munició i 12.000 euros en efectiu. En el segon, 40 grams de cocaïna, més de mig quilo de substància per a adulterar-la, balances de precisió, vehicles d'alta gamma i quasi 16.000 euros en efectiu.

L'operació s'ha dut a terme a Alacant, en concret en el barri del Cementeri. En la investigació, els agents van poder esbrinar que els dos sospitosos prenien nombroses mesures de seguretat per a ocultar els cultius. Entre altres, usaven un cotxe llançadora que feia el recorregut davant d'un altre que portava la substància estupefaent per a avisar de la presència policial.

Les plantacions interiors estaven ocultes en dos locals del barri. Tots dos desprenien una forta olor de marihuana i tenien connectats nombrosos aparells d'aire condicionat enganxats il·legalment a la xarxa elèctrica.

D'altra banda, el segon operatiu s'ha dut a terme a Sant Vicent del Raspeig. Els detinguts es dedicaven presumptament a traficar amb cocaïna a la menuda i eren ells mateixos els que es desplaçaven amb els seus vehicles per a realitzar la venda de la droga després de rebre les comandes al telèfon.

També et pot interessar

stats