Quatre detinguts en el desmantellament d’un local de prostitució clandestí al centre de Castelló

La col·laboració ciutadana va fer que la investigació trobara l’establiment, on els agents veien entrar xiques que sempre anaven acompanyades per homes

La col·laboració ciutadana va ser determinant perquè els agents pogueren observar les rutines del local il·legal
La col·laboració ciutadana va ser determinant perquè els agents pogueren observar les rutines del local il·legal / À Punt NTC

La Policia Nacional ha detingut quatre homes com a presumptes autors de delictes de prostitució i blanqueig de capitals en una operació en què els agents han desarticulat un local clandestí on s’exercia la prostitució al centre de la ciutat de Castelló de la Plana.

La policia va iniciar la investigació arran de la col·laboració ciutadana. Els agents van començar a observar un local, amb afluència de clients i dones. Aquestes dones no eren sempre les mateixes, canviaven cada cert temps, segons han indicat fonts d’aquest cos policial. A més, els agents van observar que les dones sempre anaven acompanyades per homes.

Davant d'aquestes circumstàncies, els agents van inspeccionar el local per a comprovar la situació de les persones que accedien a l’interior. Com a resultat d’aquesta investigació, s’han detingut quatre homes per delictes relatius a la prostitució i blanqueig de capitals, així com a cinc dones per infracció de la Llei d'Estrangeria.

També et pot interessar

stats