Quatre detinguts a Calp en una baralla tumultuària amb ganivets entre bandes

Els detinguts, de nacionalitats alemanya i colombiana, pertanyen a grups criminals que es reclamaven mútuament un deute per venda de drogues. Ja estan en llibertat

Ganivets utilitzats en la baralla
Ganivets utilitzats en la baralla / Guàrdia Civil

Quatre homes d'entre 24 i 37 anys de nacionalitats alemanya i colombiana han sigut detinguts per participar en una baralla tumultuària amb armes blanques a Calp iniciada, presumptament, per una venjança entre bandes dedicades al narcotràfic.

Segons la Guàrdia Civil, els fets es van produir a les nou del matí del passat dia 25 en un cèntric carrer de Calp i davant de nombrosos vianants, que van avisar els serveis d'emergències, i tots els participants van resultar ferits lleus amb talls i incisions.

Quan van arribar els agents de la Guàrdia Civil i de la Policia Local es van trobar tres ganivets i una navalla tipus papallona en les proximitats.

Detinguts a Calp
Detinguts a Calp / Guàrdia Civil

Es va comprovar que els participants comptaven amb antecedents policials per fets relacionats amb robatoris, tràfic de drogues, lesions i amenaces, a més de pertànyer suposadament a dues bandes diferents dedicades al tràfic de drogues en diferents localitats a la província d'Alacant.

La investigació apunta al fet que la baralla s'havia originat per una revenja entre les dues bandes, en la qual es reclamaven mútuament un deute per venda de drogues.

Després de passar a disposició judicial en el jutjat d'instrucció número 1 de Dénia, tots quatre van quedar en llibertat amb càrrecs i mesures cautelars.

També et pot interessar

stats