Quatre detinguts i més de 100 sancions en un operatiu nocturn a Alacant

Dos locals d’oci han comés infraccions greus entre les quals destaca que ni la plantilla ni la clientela portaven mascareta

Imatges del dispositu
Imatges del dispositu a Alacant / Policia Nacional

La Policia Nacional ha detingut a la ciutat d'Alacant quatre persones per diverses reclamacions judicials durant un dispositiu especial de prevenció i inspecció en zones d'oci de la zona del port que han desplegat durant la nit del divendres, segons han informat fonts policials.

Durant l'operatiu, agents de la brigada provincial de seguretat ciutadana, dels districtes de centre i nord de la ciutat i de la unitat de Policia Autonòmica han practicat més de 200 identificacions.

Així, s'han interposat més d'un centenar de sancions per tinença de substàncies estupefaents i incompliment de la normativa Covid. Les principals irregularitats detectades han sigut no respectar la distància ni l'ús obligatori de mascareta en interiors, així com el consum d'alcohol en via pública.

Els efectius policials han sancionat també als responsables de dos locals d'oci de la zona per quatre infraccions greus. Als establiments hi havia menors que consumien alcohol i tant la clientela com la plantilla no portaven mascareta. 

Des de la comissaria han avançat que durant les pròximes festes, la Policia Nacional reforçarà els efectius i intensificarà les actuacions en llocs comercials i zones d'oci amb la finalitat de "garantir que aquest Nadal es gaudisca amb tota seguretat".

També et pot interessar

stats