Quatre ciclistes ferits en un accident al velòdrom de València

Un altre menor, de dèsset anys, va resultar ferit en patir un accident de trànsit en la Vila Joiosa

Pista del velòdrom Lluís Puig de València, on va tindre lloc l'accident que deixa tres menors i un jove ferits
Pista del Velòdrom Lluís Puig de València, on va tindre lloc l'accident que deixa tres menors i un jove ferits / À Punt NTC

Un accident entre ciclistes que corrien al Velòdrom Lluís Puig de València va deixar quatre persones ferides: tres xiquetes de dotze anys i un jove de dènou anys. Una de les menors va requerir atenció hospitalària per traumatisme cranioencefàlic, mentre que el xic va ser atés en un altre hospital per una lesió a l’ull, com han detallat des del Centre d’informació i Coordinació d’Urgències.

El sinistre va passar dins el recinte esportiu, que els ciclistes fan servir tant per a les competicions oficials com per a fer entrenaments els dimecres de vesprada. No han transcendit les causes de l’accident, que va obligar a traslladar la xiqueta amb el traumatisme al cap fins a l’Hospital La Fe, mentre que el jove va ser atés a l’Arnau de Vilanova.

Pel que fa a les altres dues menors implicades en l’accident, va requerir atenció sanitària per contusions al maluc. En aquests casos, els mateixos familiars les van acostar fins a un hospital de València, on van rebre atenció mèdica.

Ferit en incendiar-se un vehicle

D’altra banda, un altre menor de dèsset anys va requerir atenció hospitalària en patir un accident en el cotxe en què viatjava per la carretera CV-759, al terme de la Vila Joiosa (Marina Baixa). Els serveis d’emergència van rebre l’avís cap a les 22 hores, quan una telefonada els va advertir que el vehicle s’havia incendiat després de l’accident.

El jove, després de rebre una primera atenció sanitària al lloc dels fets, va ser traslladat fins a l’Hospital de la Marina Baixa, on el van atendre per policontusions. 

També et pot interessar

stats