Quatre anys de presó per intentar violar la seua exparella, a la qual va amenaçar amb unes tisores

La sentència marca també l'obligació d'indemnitzar la víctima amb 3.030 euros i la prohibició d'arrimar-se o contactar amb ella durant set anys

Entrada de la Ciutat de la Justícia, a València
Entrada de la Ciutat de la Justícia, a València / Rober Solsona (Europa Press)
21 de juliol 2022 - 14:35

La secció primera de l'Audiència Provincial de València ha condemnat un home a penes que sumen quatre anys i quatre mesos de presó per intentar violar la seua exparella, a la qual va posar unes tisores al coll i a la cara. Al condemnat li constava una ordre d'allunyament. Els fets van ocórrer el 14 d'octubre del 2019.

La sala li imposa, a més, l'obligació d'indemnitzar la víctima amb 3.030 euros pels danys morals i les lesions que va patir, així com la prohibició d'arrimar-se o comunicar-se amb ella per qualsevol mitjà per un termini de set anys.

La sentència l'absol, en canvi, per falta de proves, dels delictes de detenció il·legal i contra la intimitat, dels quals també estava acusat, segons consta en la resolució facilitada pel Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV).

El condemnat i la víctima van mantenir una relació sentimental. Quan va finalitzar, un jutjat va imposar a l'home la mesura cautelar de prohibició d'acostar-se i de comunicar-se amb l'excompanya sentimental per qualsevol mitjà.

No obstant això, el 14 d'octubre de 2019, al voltant de les 21 hores, el penat va portar la víctima en el seu cotxe fins al domicili d'ell, a Sagunt (Camp de Morvedre). Una vegada allí, la va despullar, la va agafar fortament dels braços perquè no es moguera i la va intentar forçar sexualment.

La dona va aconseguir escapolir-se de l'agressor, però l'home va agafar unes tisores i li les va acostar al coll i a la cara de la perjudicada mentre li deia que l'anava a matar. A causa d'aquests fets, la víctima va patir lesions en el coll que no van requerir tractament.

També et pot interessar

stats