Quatre acusats de violar en grup una menor es troben en llibertat tres mesos després de l’agressió

L’advocat de la família de la jove denuncia que la justícia no hi ha adoptat mesures cautelars.

Jutjats d'instrucció de Massamagrell
Jutjats d'instrucció de Massamagrell / Google Maps

Quatre joves acusats d’agredir sexualment una menor d’edat en un municipi turístic valencià es troben en llibertat i sense mesures cautelars tres mesos després de la violació. Així ho ha denunciat a À Punt Notícies l’advocat de la família de la jove, Rafael Iniesta, qui ha explicat que tot i que la menor i els seus pares van presentar la denúncia immediatament, els acusats i els testimonis no estan citats a declarar fins a finals de mes.

Segons la denúncia, els fets es van produir en la matinada del 9 de juliol d’enguany. L’escrit assenyala que dos xics de 17 anys es van aprofitar de l’estat d’embriaguesa en què es trobava la jove i la van violar i agredir al terrat d’una urbanització, mentre els altres dos homes, de 21 i 22 anys, els ovacionaven.

La denúncia va acompanyada d’un comunicat mèdic. A l’endemà la jove va acudir amb la seua mare a l’Hospital Doctor Peset de València. L’informe detalla que va patir lesions en els genitals i en la cara.

Segons avança La Vanguardia, en interposar la denúncia, la Guàrdia Civil va interrogar la víctima, els presumptes agressors i els testimonis, però va decidir deixar-los en llibertat. Un mes després dels fets, el cas va arribar al jutjat d’instrucció número 4 de Massamagrell, que finalment hi va denegar l’adopció de mesures cautelars perquè havia passat molt de temps des de la violació i els joves no havien comés cap delicte.

L’advocat denuncia que la justícia encara no ha pres cap mesura cautelar contra els acusats i que aquest fet contrasta amb què la jove es troba sota tractament psicològic.

També et pot interessar

stats