Quarta víctima de l'explosió al centre de Madrid

Es tracta d'un capellà de 36 anys que estava ingressat a l'Hospital de La Paz.

Efectius de Bombers, Policia i equips d'emergències treballen al carrer de Toledo de Madrid.
Efectius de Bombers, Policia i equips d'emergències treballen al carrer de Toledo de Madrid. / David Fernández (Efe)

Rubén Pérez d'Ayala, el sacerdot de 36 anys ferit en l'explosió del carrer Toledo de Madrid, ingressat a l'Hospital de La Paz, ha mort aquesta matinada, el que eleva a quatre el nombre de víctimes mortals del sinistre. L'explosió es va produir ahir dimecres poc abans de les 15:00 hores en un edifici del cèntric carrer Toledo de Madrid. La principal hipòtesi apunta a una fuga de gas durant una reparació com a causa del sinistre que va tindre lloc en un carrer molt concorregut on, a més, hi ha una residència d'ancians i un col·legi, en els quals no es va registrar cap ferit.

El sacerdot va ser ingressat aquest dimecres amb cremades de caràcter greu i ha mort a la 1:30 d'aquesta matinada, segons ha confirmat l'arxidiòcesi de Madrid. En el moment de l'explosió, estava al costat de David Santos Muñoz, qui estava revisant l'estat de la caldera de gas de l'edifici, que feia un temps que funcionava malament. En l'explosió també van resultar ferides onze persones.

Mentrestant, una reguarda dels bombers de Madrid ha seguit aquesta matinada en la zona d'edifici en el qual es va produir aquest dimecres una forta explosió de gas. Està previst que aquest dijous es reprenguen les tasques de desenrunament de l'immoble.

També et pot interessar

stats