Quarta nit d’aldarulls a Barcelona i Girona per la detenció de Pablo Hasél

En la concentració convocada aquest divendres a València no hi va haver cap incident.

VÍDEO | Quarta nit d’aldarulls a Barcelona i Girona per la detenció de Pablo Hasél

Les concentracions de rebuig a la detenció i empresonament del raper Pablo Hasél, condemnat per enaltiment del terrorisme i injúries i calúmnies a la monarquia i les forces i cossos de seguretat van derivar aquest divendres en la quarta nit d’aldarulls.

Des que dimarts començaren les primeres concentracions, diverses ciutats espanyoles han sigut escenari d’incidents i càrregues policials. Aquest divendres Barcelona ha viscut una nova nit de protestes i aldarulls, quan alguns manifestants s’han dirigit a la via Laietana i han llançat botelles de vidre i petards contra l’edifici de la prefectura de la Policia Nacional de Barcelona i els agents que el custodiaven.

També s’han registrat actes violents en altres ciutats catalanes, com Girona, on alguns manifestants han fet pintades amb lemes com Mort al Borbó i Llibertat Hasél en l’edifici de la Generalitat a la ciutat i a Vilafranca del Penedès, on grups violents han llançat també pedres, pintura i pirotècnia a la línia policial que custodia la comissaria dels Mossos d’Esquadra.

A la ciutat de València més d’un centenar de persones es van concentrar a les portes de la Ciutat de la Justícia, en protesta per les detencions efectuades després de la concentració de dijous. Les 8 persones detingudes van declarar ahir i van eixir en llibertat amb càrrecs per desorde i atemptat contra l'autoritat.

També et pot interessar

stats