Puja les escales del despatx de Dumbledore i descobreix la major tenda de Harry Potter del món

Vora 2.000 metres quadrats plens de sorpreses, marxandatge i alguns objectes originals de les pel·lícules que encisen el públic de totes les edats

Rèplica de les escales d'accés al despatx del professor Dumbledore a la botiga de Harry Potter a Nova York / Reuters

Alguna vegada has volgut viatjar amb pols migratòria? Ara pots fer-ho encara que sigues muggle a la major tenda de Harry Potter del món, a Nova York, que encisa fans de totes les edats. 

A la botiga, de 1.950 metres quadrats repartits en tres pisos i quinze àrees temàtiques diferents, podràs beure un batut de bescuit, admirar una rèplica de la mítica Raigdefoc, i triar la teua vareta... o més aïna deixar que et trie ella a tu.

A banda dels llibres es pot adquirir bona cosa de marxandatge oficial de la saga de màgia més popular de les últimes dècades. De fet, a aquest negoci a meitat camí entre la botiga i el parc d’atraccions venen objectes exclusius, com ara una vareta basada en la snitch daurada.

A més, qui demostre tindre capacitat d’observació i un gran coneixement sobre l’univers creat per J. K. Rowling tindrà una recompensa, explica el vicepresident i director general d’experiències minoristes de Warner Bross, Karl Durrant.

A la botiga hi ha amagats 12 objectes originals de les pel·lícules, entre els quals figuren les varetes de Harry, Hermione, Ron i Dumbledore, així com la snitch daurada i l’ou d’or que els concursants del Torneig dels Tres Mags han de desxifrar per enfrontar-se a la segona prova. Cada objecte està acompanyat d’un codi QR que permet accedir a una sorpresa quan l'escaneges amb el mòbil.

També et pot interessar

stats