Puig demana prudència amb l’ús de la mascareta davant el repunt de contagis entre joves

"El gest de llevar-nos la mascareta simbolitza un gran avanç, una xicoteta victòria. Ara toca fer un altre gest: no tirar-la ni oblidar-la", ha dit el president

Ximo Puig es lleva la mascareta per a donar un missatge a la ciutadania
Ximo Puig es lleva la mascareta per a donar un missatge a la ciutadania / Generalitat Valenciana

En el primer dia que la mascareta deixa de ser obligatòria a l’aire lliure, després de 469 dies de “paciència responsable”, el president de la Generalitat, Ximo Puig, ha animat a ser prudents davant del repunt de casos detectats sobretot en persones joves. 

“Ara toca guardar la mascareta a la butxaca i utilitzar-la en interiors sempre. També quan no puguem garantir la distància. És molt senzill: si hi ha dubtes, mascareta; si no hi ha ventilació, mascareta; si et sents vulnerable, mascareta”, ha dit el cap del Consell. 

“Este gest, llevar-nos la mascareta simbolitza un gran avanç, una xicoteta victòria. Ara toca fer un altre gest: no tirar-la ni oblidar-la perquè encara no ho podem fer. La vacunació avança ràpidament, però el virus continua ahí fora i hem de ser prudents davant del repunt de casos detectats, sobretot en persones joves”, ha afegit Puig. 

També et pot interessar

stats