Puig confia a vacunar l'alumnat les primeres setmanes del curs escolar

La decisió d'administrar les injeccions a les aules, en mans dels tècnics de la conselleria de Sanitat Universal

Alumnat a classe amb mascareta
Alumnat a classe amb mascareta

La Generalitat treballa amb la idea de vacunar l'alumnat valencià les primeres setmanes del curs escolar 2021-2022. Fins i tot pot ser a les mateixes aules mateix, una opció que estan valorant ja els tècnics de la conselleria de Sanitat Universal.

El cap de Consell, Ximo Puig, ha confirmat que aquestes possibilitats estan en el full de ruta de la campanya d'immunització, durant la presentació del pla de transformació digital de l'administració GEN25. Responia el president de la Generalitat a preguntes dels periodistes sobre la proposta del conseller d'Educació, Vicent Marzà, que aquest dilluns va anunciar que els instituts podrien obrir abans de l'inici de curs per a administrar les vacunes del coronavirus a l'alumnat de més de 12 anys, a fi d'agilitzar el procés.

Puig ha afirmat que "podria ser interessant" vacunar a les aules, però ha posat l'accent que on i com es faça és una cosa que competeix a la Conselleria de Sanitat Universal en col·laboració amb la d'Educació.

En plantejar la seua proposta, Marzà va puntualitzar que estan a l'espera del que diga Sanitat i va defensar que el procés siga el més àgil i segur "per a acompanyar bé emocionalment els nostres xiquets i que vagen a llocs que coneixen".

També et pot interessar

stats