Puig confia en un canvi de tendència en la sisena onada aquesta setmana o a principis de la pròxima

El president no preveu una estratègia diferent de la Generalitat a l'hora d'abordar aquesta emergència sanitària

Puig, aquest dimarts
Puig, aquest dimarts / À Punt NTC

El president de la Generlaitat, Ximo Puig, espera que es complisquen els models predictius que apunten que durant aquesta setmana o principis de la pròxima es veja ja un canvi de tendència en la sisena onada. En aquest sentit, ha esperat una tendència cap al descens ràpida. "Confie que durant les pròximes setmanes canvie la situació", ha resumit a preguntes dels mitjans de comunicació.

Puig ha fet aquestes declaracions després de visitar el Centre de Control Biològic de Plagues de Caudete de las Fuentes (Plana d'Utiel-Requena). En la seua intervenció ha marcat distàncies respecte a altres moments dels últims dos anys i ha insistit a indicar que la situació dels hospitals és millor que en altres onades de la pandèmia.

Aquest dimarts està prevista una reunió per a analitzar l'evolució de la pandèmia de coronavirus a la Comunitat Valenciana. Puig no considera que hi haja cap canvi d'estratègia en la forma d'abordar la situació. "El que hem d'abordar és com tractar aquesta pandèmia si té una derivada endèmica, però no s'ha de perdre de vista que la pandèmia continua entre nosaltres", ha emfatitzat.

També et pot interessar

stats