Puig anuncia un acord amb la societat estatal Sepides per a impulsar zones logístiques en tota la Comunitat Valenciana

El pla de desenvolupament es durà a terme a través de l’empresa Parc Sagunt, participada al 50% per la Generalitat i Sepides.

Imatge aèria de Parc Sagunt
Imatge aèria de Parc Sagunt / Generalitat Valenciana

El cap del Consell, Ximo Puig, ha anunciat que la Generalitat desenvoluparà parcs industrials en tota la Comunitat Valenciana de la mà de Sepides, societat estatal per al desenvolupament empresarial dependent de SEPI.

En el marc del Congrés d’Urbanisme Productiu que s’està celebrant de manera telemàtica aquest cap de setmana, el president ha explicat que el pla de desenvolupament de polígons industrials s’impulsarà a través de l’empresa Parc Sagunt, participada al 50% per la Generalitat i Sepides, i que l’objecte social d’aquesta societat s’ampliarà per a poder escometre projectes més enllà de Parc Sagunt I i II.

“En aquest moment, i pensant ja en la recuperació econòmica, és fonamental preparar sòl industrial de qualitat per a aquelles empreses o iniciatives que són fonamentals per a l’ocupació i puguen instal·lar-se a la nostra comunitat”, ha declarat el cap del Consell.

Inspirar-se en l’experiència d’èxit de Parc Sagunt

Parc Sagunt és la societat que es va crear per a desenvolupar la zona industrial de la capital del Camp de Morvedre. Després d’uns anys paralitzada, el govern del Botànic va aconseguir el compromís de l’estat per a desbloquejar la primera fase del projecte, Parc Sagunt I.

La venda de parcel·les per a la instal·lació d’empreses ha sigut un èxit i per això la societat ha posat en marxa la segona fase, Parc Sagunt II, que suposarà habilitar 10 milions de metres quadrats de sòl industrial els pròxims 10 anys.

Amb el nou acord entre la Generalitat i Sepides, Puig confia que l’experiència de Parc Sagunt servisca per a impulsar zones logístiques i industrials en tota la Comunitat Valenciana.

També et pot interessar

stats